Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

4. Szolnoki Képregény és Játék Börze

április 13 @ 10:00 de. - 5:00 du.

500HUF
szolnoki képregény börze

4. Szolnoki Képregény és Játék Börze

A Facebook-esemény leírása:

A 4.Szolnoki Képregény és Játék Börze 2024. április 13-án lesz 10.00 órától 17.00 óráig a Szolnoki Aba-Novák Kulturális Központban, ahol ismét megelevenedik néhány szuperhős a jelmezben érkezőknek hála.
A barátságos eladók 42 darab roskadásig rakott asztal kínálatával várják az érdeklődőket. Több ezer magyar és angol nyelvű képregény, rengeteg fantasy, horror és Sci-fi könyv, Manga, kézzel készített Anime és egyéb geek tárgy és ékszer, több száz lego figura és teljes készlet, Transformers, Marvel és DC akció figura, machbox és társas játék várja a kilátogatókat!
A rendezvényre való belépés 6 éves kor alatt ingyenes, mindenki másnak 500Ft/fő, amely összeg 100% ban levásárolható lesz az asztalaimnál a bejáratnál kapott nyugta ellenében, továbbá minden tizedik látogató képregényt kap ajándékba!
Személy szerint én már több mint egy évtizede járom az országot Nyíregyházától Szombathelyig a képregény börzék és képregény fesztiválok nyomában! Azóta nem volt olyan képregényekkel összefüggő rendezvény ahol adni venni cserélni lehet, amin én nem vettem részt! Ennek oka, hogy 1989 óta a Pókember első Magyarországi megjelenése óta képregény rajongó és gyűjtő vagyok, főleg magyar nyelven gyűjtök, de az évek során került a birtokomba szép számmal angol, német, francia, finn, holland, de még román nyelvű képregény is.
Az országot járva arra jöttem rá, hogy Szolnok megyében ahol születtem és élek, sajnos még nincs ilyen jellegű börze, ezért ennek a rendezvénynek a szervezési „terhét” boldogan magamra vállaltam! Hála a hosszú évek gyűjtése alatti ismeretségeknek, már első alkalommal is egy igen nagy számú és lelkes eladói csapatot sikerült össze verbuválnom, akik termékeikkel egy kínálatban gazdag és jó hangulatú börzéhez járultak hozzá!
A nagy érdeklődésnek és látogatottságnak köszönhetően, az alap eladói csapat azóta is rendszeresen részt vesz a Szolnoki Képregény és Játék börzén, sőt alkalomról alkalomra vannak új jelentkezők is!
A másik oka annak, hogy miért szervezek képregény és játék börzét az az, hogy gyakorló apukaként nap mint nap szembesülök azzal, hogy a gyerekeket mennyire beszippantja és megterheli a virtuális világ! Az internet a mobiltelefonok, PC-k, és konzol játékok és persze az 1000 csatornás televízió!
Úgy érzem, hogy mindezek kiegyensúlyozása miatt, szükség van arra, hogy a gyerekek olvassanak, képregényeket és könyveket, és ne csak virtuális játékokkal játszanak, hanem kézzel fogható, a testvérekkel és szülőkkel együtt játszható játékokhoz jussanak hozzá.
A Szolnoki Képregény és Játék Börzén mindezt egy olyan hangulatos közegben tehetik meg, ahol az eladók többsége saját élményekkel és véleménnyel adja el az asztalán lévő könyvet, képregényt legot vagy társasjátékot. Nem személytelenül vásárolunk egy hipermarket polcáról! Az első rendezvényre kilátogató szülők és gyerekek közül is sokan kérdezték tőlem, hogy ugye lesz folytatás, lesz még Szolnokon képregény börze, mert egy feledhetetlen élménnyel gazdagabban, és sok a szívüknek kedves képregénnyel és játékkal térhettek haza a börzéről.
GYERE EL, MERT ÉRDEMES!
Jelentkezz eladónak: kepregenyesjatekborze2@gmail.com
Minden a rendezvénnyel kapcsolatos kérdésekre szívesen válaszolok a fenti e-mail címen vagy ezen a telefonszámon: 06703790816.

Részletek

Dátum:
április 13
Időpont:
10:00 de. - 5:00 du.
Összeg:
500HUF
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/212004828603572/

Helyszín

Szolnok Aba-Novák Agóra
Hild János tér 1
Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok 5000 Magyarország
+ Google Térkép