Friss

Partneroldalak

vad virágok könyvklub hulk

Elindult a Vad Virágok Könyvklub

Az elmúlt esztendőben új trend ütötte fel a fejét a hazai képregénykiadásban. A kiadók különböző VIP- és klubtagságokkal igyekeznek ösztökélni a hűséges vásárlóbázisukat. A hűséget, illetve az adott kiadónál esetlegesen nagyobb összegek elköltését exkluzív jutalmakkal, ajándékokkal ellensúlyozzák.

A Vad Virágok Könyvműhely is csatlakozott a „mozgalomhoz”, idén év elejétől bárki tagja lehet a könyvklubnak, aki a 2024-es naptári évben legalább 40.000 Ft-ért vásárol közvetlenül tőlük kiadványokat. Aki eléri az összeghatárt, automatikusan kap ajándékba egy képregényt, méghozzá nem mást, mint a Hulk #181-et, melyben először találkozhatott a nagyérdemű Rozsomákkal. A füzet teljes mértékben klubtag-exkluzív, tehát önmagában nem lesz megvásárolható.

Az eddig regisztráció nélkül leadott rendelések még beleszámítanak, de fontos kiemelni, hogy ezentúl regisztráció is szükséges a Vad Virágok oldalán, ha valaki szeretné elérni az értékhatárt.

Az eredeti poszt a kiadó Facebook oldaláról:

image

Ez az új trend eléggé megosztja a rajongókat. Szerinted ez a jó irány a magyar képregénykiadásban? Neked mi a véleményed a jelenségről?

Szólj hozzá