Friss

Partneroldalak

karom rendje

A Karom Rendje címmel érkezik májusban a 5Panels legújabb képregénye

A májusi Képregényfesztiválra érkezik a 5Panels kiadó legújabb kiadványa, ami A Karom Rendje címet viseli. A klasszikus fantasy és szerepjátékos toposzokra építő történet egy macskákból álló csapatra fókuszál, akik felveszik a harcot a patkányok serege ellen.

A képregény 112 színes oldalon jelenik meg, 20cmx20cm-es méretben (referenciaként az Egérőrség megjelenéséhez hasonlítanám), keményfedeles formátumban.

A kiadó leírása:

A kertváros mélyén, sötéten tekergő csatornák és vezetékek rengetegében rejtőző patkányok serege veszélyezteti a fölöttük éldegélő emberek világát. Meszes Nagyúr, az ősöreg patkánymágus és hű krónikása, Fikarc igazságtalannak tartják, hogy az emberek elvették otthonukat, és együtt készülnek megszervezni visszatérésüket a felszínre.
A Karom Rendje, egy szedett-vedett kóbor- és házi macskákból verbuválódott, mágikus erejű lovagrend az egyetlen, amely képes megakadályozni tervüket.
Szebeni Péter és Pádár Ádám, a nagy sikerű ’Céltalan’ szerzői újra összefogtak, hogy elhozzák legfrissebb kötetüket, amely ellentétben az előző, komor témájú művükkel ezúttal egy izgalmas ifjúsági fantasy meseképregény.

A Karom Rendje című képregényt előrendelhetitek webshopunkból, vagy a kiadó oldaláról.

konyvajanlo 10
A Karom Rendje címmel érkezik májusban a 5Panels legújabb képregénye 3

Szólj hozzá