Friss

Partneroldalak

bűnös beszélgetések

Bűnös beszélgetések manhwa ajánló

A Bűnös beszélgetések egy koreai képregény, vagyis manhwa. A történet egy Jonathan nevű fiúról szól, aki a fiatal pályakezdők tipikus ördögi körét rója. Újságírást tanul, és egyetem mellett munkát akarna szerezni, de tapasztalat nélkül nem veszik fel sehova, a tapasztalathoz meg ugye munka kéne. Amihez meg… nos, tapasztalat. Még jó, hogy ez csak egy fikciós és a valóságban nem történhet meg ilyesmi.

Az egyébként is félős Jonathant a mostanában furcsán viselkedő bátyja ráveszi, hogy menjen el helyette egy börtöninterjúra, ahol nem mással kell találkoznia, mint Kisterrel, a több, mint harminc áldozatot szedő sorozatgyilkossal.

Ezután kibontakozik egy krimiszál is, amiben megjelenik Kister utánzója, és gyilkolni kezd.

Ez a sztori nagyon lassú égéssel jut egyről a kettőre, sőt, az első két kötetben olyan egetrengetően sok dolog még nem történt. Főleg a második részre jellemző, hogy ugyanazokat a köröket futja újra és újra anélkül, hogy haladna is a fejleményekkel.

Ezt leszámítva a Bűnös beszélgetések egy érdekes macska-egér játszma, ami kellően pörgősen meg van írva ahhoz, hogy gyorsan beszippantson. Mellé az egzisztencialista ifjúsági dráma is egészen jól működik. A rajzokban nincs semmi extra, ellátja a feladatát, de az is tuti, hogy Ppyong utál szemeket rajzolni.

A Bűnös beszélgetések kötetek a Vad Virágok Könyvműhely gondozásában jelentek meg. Hamarosan pedig érkezik a harmadik rész is, amiben bizonyára tovább fokozódnak az izgalmak.

konyvajanlo 9
Bűnös beszélgetések manhwa ajánló 3

Verdikt

Ezzel a cikkel egy új formátumot szeretnék kipróbálni. Bizonyos alkotásokról nem lehet hosszasan beszélni, vagy mélyre menően elemezni, ugyanakkor egy rövid és tömör vélemény lehet segíthet dönteni. Szóval, ha tetszik ez a fajta gyorsajánló, akkor a Facebookon egy követéssel, lájkkal, vagy hozzászólással adhatod a tudomásomra. Minden visszajelzés számít és hálás vagyok érte!

A Bűnös beszélgetések ajánlóból rövid TikTok videó is készült:

@gaberegenyes

fyp #fyppp #fypシ゚ neked manga manhua manhwa képregény képregényes képregények képregénymagyarul neked nekedbe nekedbelegyen foryou bunosbeszelgetesek

♬ eredeti hang – Gaberegényes – Gaberegényes

This Post Has One Comment

Szólj hozzá