Friss

Partneroldalak

dupla gubanc: pókemberek

Dupla Gubanc: Pókemberek képregényajánló

Mégis mi sülhet el rosszul egy Vidd A Segéded a Melóba Napon? 

Miles Morales szeretne már végre a saját jogán is Pókemberré válni, de még mindig Peter Parker istápolja. Utóbbit a jó szándék vezérli, és talán túl is védi az „új” Pókembert, de azt is tudjuk, hogy nehezen tud csapatban gondolkodni.

Végül a Vidd a Segéded a Melóba Napon Peter elviszi Milest bevetésre, hogy megmutassa, hogyan csinálják a nagyok. 

Miles mindent megtesz, hogy Peterrel egyenrangú Pókemberré váljon, bár még nyilvánvalóan neki is fejlődnie kell. Mielőtt viszont bármilyen konfliktust sikerülne megoldania, vagy legalábbis megbeszélni a másik hálószövővel, bentragad Mysterio különleges pohárméretű transzporthengerében. 

Később a lehető legrosszabb helyen sikerül újra a valóságba kerülnie. Miles az ádáz gonosztevők által tartott éves GazficCon rendezvényen találja magát, ahonnan nem lesz könnyű feladat meglógni.

Pláne, hogy időközben megérkezik a helyszínre a vezérszónok is. A sztárvendég pedig nem más, mint maga Thanos. Így a Pókembereknek nem csak a sima mezei rossz arcokkal kell megküzdenie, hanem az őrült titánnal is.

A sztoriból már kitalálhattátok, hogy a Dupla Gubanc: Pókemberek abszolút gyerekeknek és kezdő olvasóknak szóló képregény. Ezt tanúsítják a leegyszerűsített, cuki rajzok, meg az ultra harsány színek is. A hangvétel humoros, jópofa, ha a környezetedben van valahol egy Pókember kedvelő gyerkőc, ezt nyugodtan a kezébe nyomhatod.

Ha csak egy negatívumot kellene kiemelnem, akkor az az lenne, hogy kihagyták a ziccert, és Thanos az ikonikus helikoptere helyett egy róla mintázott verdával érkezett a GazficCon-ra.

A kétrészes képregény a Vad Virágok Könyvműhelynél jelent meg. A két füzetben megjelent Pókemberes kiadványok mellett már Thor és Loki civódásait is olvashatjátok a Dupla Gubanc sorozat lapjain.

konyvajanlo 2
Dupla Gubanc: Pókemberek képregényajánló 3

Verdikt

Ezzel a cikkel egy új formátumot szeretnék kipróbálni. Bizonyos alkotásokról nem lehet hosszasan beszélni, vagy mélyre menően elemezni, ugyanakkor egy rövid és tömör vélemény lehet segíthet dönteni. Szóval, ha tetszik ez a fajta gyorsajánló, akkor a Facebookon egy követéssel, lájkkal, vagy hozzászólással adhatod a tudomásomra. Minden visszajelzés számít és hálás vagyok érte!

A Dupla Gubanc: Pókemberek ajánlóból rövid TikTok videó is készült:

@gaberegenyes

#fy #fypシ marvel pókember képregény képregénytok comictok képregények képregénymagyarul spiderman thanos olvasnijó booktok foryou #foryoupage

♬ eredeti hang – Gaberegényes – Gaberegényes

This Post Has One Comment

Szólj hozzá