Friss

Partneroldalak

dc-képregény gabo

Ez a két DC-képregény már biztosan érkezik májusban

Az Omegákkal a GABO kiadó idén tett egy merész lépést, és már DC-képregény is fellelhető a kínálatukban. A rajongók legnagyobb örömére két újabb izgalmas képregénnyel készülnek a májusi megjelenési dömpingre.

A horror rajongók nyálelválasztására már pavlovi reflexként hat Joe Hill neve, és nem hiába. A Locke & Key, a NOS4A2, A fekete telefon, és a Szarvak szerzője az utóbbi néhány évben sem tétlenkedett. A DC Black label égisze alatt készült misztikus thriller, a Basketful of Heads remek fogadtatásban részesült a tengeren túlon. De mondhatjuk, hogy nem is várnánk kevesebbet Hilltől.

Magyarul Egy kosár fej címmel fog megjelenni, keménytáblás formátumban, 184 oldalon.

A másik érkező cím még engem is váratlanul ért, mert szégyen-nem szégyen vajmi keveset tudtam róla elöljáróban. A Primer egy Ashley nevű nehéz sorsú lányról szól, akinek mindene a kreativitás és a festészet. Majd egy nap egy különleges testfestékre bukkan, és szuperhőssé válik. Jennifer Muro, Thomas Krajewski és Gretel Lusky ebben a történetben egy vadonatúj szuperhőst teremtettek a DC-univerzumban, de hogy miként fog becsatlakozni a nagy egészhez (már ha egyáltalán), az még kérdéses.

Magyarul Paletta címmel fog megjelenni, puhafedeles formátumban, 152 oldalon.

dc-képregény gabo
Ez a két DC-képregény már biztosan érkezik májusban 3

Szólj hozzá