Friss

Partneroldalak

my comic center képregényvilág

Amerikai szelek és új távlatok: A My Comic Center együttműködés

Már nagyon régóta szerettem volna nem csupán távolról, és főként némán követni a nemzetközi, vagyis leginkább az amerikai képregényes világ aktualitásait. Hosszú ideje érlelődött bennem, hogy valamilyen formában be is szeretném mutatni a magyar piacon nem kapható, vagy csak nehezen beszerezhető alkotásokat.

Ezzel azonban több probléma is volt. Leginkább mégis az tántorított el az effajta tartalmak készítésétől, hogy hiába mutatok be akármilyen érdekes képregényt, ha az olvasó a megszerzett információval nem tud mit kezdeni. Pláne, ha szívesen el is olvasná az alkotást, de legfeljebb csak megkérdőjelezhető alternatív forrásból tudná beszerezni.

Egy szó mint száz, egy, a hazánkban alapból ennyire szűk rétegnek ajánlót készíteni valamiről, amit nem tud lekapni a sarki újságos, a helyi könyvesbolt polcáról, vagy megrendelni egy webshopról, nem bizonyult a legjobb ötletnek. Egészen mostanáig.

Amerikai szelek

Ezentúl nem hogy rendszeresen fognak érkezni írásos és videós ajánlók amerikai képregényekről, de ha a leírtak, vagy látottak alapján megtetszik neked, akkor sem kell amiatt vakarni a fejed, hogy milyen módon szerezd be.

Egy korábbi felhíváson felbuzdulva az elmúlt időszakban sokat leveleztünk és egyeztettünk a kecskeméti székhelyű My Comic Centerrel, és büszkén jelenthetem be, hogy sikerült egy olyan együttműködést kiötölnünk, ami optimizmussal és hatalmas lelkesedéssel tölt el.

Hiszünk abban, hogy ez a kooperáció nektek olvasóknak, képregényrajongóknak, és gyűjtőknek lesz a legjövedelmezőbb. De mit is takar ez az együttműködés a My Comic Centerrel?

Egyrészt rendszeresen találkozhattok beszámolókkal magyar nyelven a kurrens amerikai képregényeket illetően. Ezzel az a célunk, hogy a magyarul megjelent kiadványok mellett egy kicsit szélesebb betekintést nyújtsunk arról, hogy külföldön milyen sorozatok futnak.

Mivel az USA-ból még mindig nem fénysebességgel érkeznek meg Európába a csomagok, ezért a kinti megjelenéshez képest természetesen némi csúszással fogunk tudni jelentkezni. Azonban ez még így is sokkal barátságosabb kompromisszum, mint hogy egyáltalán ne jussanak el hozzátok ezek az alkotások.

Kérdezhetnéd, hogy „Jó, de mi van, ha megtetszik egy képregény? Nem akarok bonyolult és kétes weboldalakon szenvedni, vámtól rettegni, meg valutát váltani.” Erre a válaszunk, hogy nem is kell!

A My Comic Center oldalán elképesztő mennyiségben találhattok amerikai képregényeket, mangákat és ezekhez tartozó kiegészítőket (például tároló dobozokat). Ezeket megrendelhetitek tőlük készletről, adhattok le utánrendelést, vagy elő is rendelhetitek a legújabb címeket.

batman superman képregényt olvas
Amerikai szelek és új távlatok: A My Comic Center együttműködés 3

Illetve, szintén hála a My Comic Centernek, a GeekVilág Shopon is megjelentek az amerikai képregények. Egyelőre nem elérhető nagy készlet, és még bőven a kezdeti fázisban vagyunk. Viszont lázasan agyalunk a hosszú távú részletek kidolgozásán, de addig is, havi rendszerességgel fognak limitált mennyiségben készletre érkezni főleg Marvel, és IDW kiadványok, így akár tőlünk is beszerezhetitek az újabb képregényeket.

És végül, de nem utolsó sorban itt a KépregényVilágon, illetve az ide vonatkozó TikTok és YouTube-csatornákon nem csak az ajánlókkal találkozhattok majd, de exkluzív kedvezményekre is szert tehettek. Érdemes tehát minden felületen követni minket, és akkor tuti nem maradtok le az akciókról!

Szóval nagyjából így nézne ki az együttműködésünk, és nagyon bízunk benne, hogy kitartó és lelkes munkával még több reménybeli rajongót fog magáénak tudni ez a nagyszerű világ, a képregényes közösség.

This Post Has One Comment

Szólj hozzá