Friss

Partneroldalak

idols

6 évig készült, hétvégén végre megjelenik az idols

A ZSIGER.hu újabb mérföldkőhöz érkezett. A kiadó a 10 éves fennállásának évfordulójára ütemezve, végre kiadja idols című sci-fi képregényének első részét. A kiadványok számozása már önmagában is érdekes lesz, mert a tévésorozatoknál ismerős mintát követi. Szóval a május 12-én megrendezésre kerülő képregényfesztiválra az 1. évad 1. epizódja kerül a kiadó asztalára, ahol esemény-exkluzív limitált borítóval ti is megvásárolhatjátok a kiadványt. Vagy akár az alkotókkal alá is írathatjátok.

A történetről dióhéjban:

2039-et írunk és egy paranormális világméretű jelenség közben óriási gömbök jelennek az égen meg a világ minden táján. Ezután 9 hónappal szokatlan kinézeű, de egészséges gyerekek születnek tömegesen. Egy közel 18 éves időugrás után, 2057-ben találkozunk Zéró nevű fő karakterünkkel, akinek kalandjait követjük és felépül az idols cseppet sem ismeretlen világa…

Az idols egyébként az iNDiTS.be nevű közösségi finanszírozás keretén belül valósulhatott meg. Érdemes vetni egy pillantást az oldalra, és feliratkozni a hírlevelükre is, hiszen sok exkluzív jóságra lehet így szert tenni.

Az 1. évad 1. epizód 28 színes oldalon jelenik meg, a történetet pedig Kovács Milán és Tebeli Szabolcs „Brazil” meséli. Nem mellékesen, Magyarországon először, a képregény tartalmazni fog egy NFC-chipet is. Ennek érdekessége, hogy a fizikai füzeten kívül digitálisan is elérhető lesz egy csomó érdekesség a kiadvány kapcsán. Az extrák a megjelenést követően folyamatosan fognak felkerülni az NFC-n keresztül elérhető felületre.

A képregény nem pironkodik, és tele van explicit vizuális elemekkel, így szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánlott!

A képregény specifikációi:

Cím idols 1. évad 1. epizód
Szerzők Kovács Milán, Tebeli Szabolcs „Brazil”
Kiadó ZSIGER.hu Kiadó
Ár 1990 Ft
Formátum füzet
Terjedelem 28 oldal
Méret B5 (158×234 mm)
Borító 300 g matt műnyomó, matt fólia
Belívek 130 g matt műnyomó
Színes oldalak Végig színes
Megjelenés 2024. május 12.
Megvásárolható iNDiTS.be vagy közvetlen a kiadótól

Szólj hozzá