Friss

Partneroldalak

marvel miaú

Marvel Miaú gyorsajánló

Nem feltétlenül szükséges szöveg egy képregényben, pusztán az illusztrációkkal önmagukkal is lehet történetet mesélni. Micsoda megvilágosodás! Végülis az emberiség az egész történelme során adta át így tudását és meglátását a világról generációról generációra. Mindenesetre, a Marvel Miaú című kötetben jó, ha összesen 3 szövegbuborék van, de a rövid, többnyire egyoldalas sztorikat így is bőven mindenki érteni fogja. 

A kötetben szereplő Csubi, a flerken-cica teljesen hétköznapi cicás dolgokat csinál, mint például ráfekszik Vasember billentyűzetére, Bruce Banner orra alá szellent, tárgyakat borogat, elfoglalja az Ezüst Utazó kozmikus szörfdeszkáját, vagy kaparófának használja Grootot.

Macska…JAJ!

A Marvel Miaú mindinkább egy képes albumra hajaz, méretét és alakját tekintve legalábbis ez jutott elsőnek eszembe. A kötet kívül-belül igényes, jól néz ki, és nagyon jó érzés lapozgatni. A vizuális megvalósítás alapvetően fekete-fehér, de minden rész kiegészül egy-egy domináns színnel, ami kellemesen felrázza az olvasási élményt. A fordítás pedig egész egyszerűen fantasztikus!

A kötetben szereplő történetek abszolút időtállók, és amíg létezni fognak macskák, én biztos vagyok benne, hogy így fognak viselkedni, ahogy itt is láthatjuk. Csupán a környezet más, mert az önfejű Csubi ezúttal a Bosszúállók és egyéb marvel karakterek orra alá dörgöl borsot.

4 1
Marvel Miaú gyorsajánló 3

Verdikt

A Marvel Miaú fogyasztásához nem kell semmiféle előképzettség, még a marveles szereplőket sem kell ismerni hozzá. Nagyszerű egymondatos karakterleírások segítik azokat, akiknek abszolút nincs fogalmuk a ki-kicsodáról.

Kicsik, nagyok, fiúk, lányok bátran lapozgathatják, ez egy olyan kiadvány, amit bátran tudok bárkinek ajánlani. Azért egyetlen feltétel mégis elengedhetetlen hozzá: a macskák feltétel nélküli szeretete.

A gyorsajánlóból TikTok videó is készült. Kövess be, ha szeretnél még hasonló tartalmakat látni:

This Post Has One Comment

Szólj hozzá